PRESTATORI DE SERVICII: Inregistrati-va, completati profilul, apoi la sectiunea Ofer servicii, selectati categoria de servicii prestate precum si subcategoriile aferente. Pentru a finaliza, puteti adauga o poza de profil (optional), precum si imagini de portofoliu(optional). Gata! De acum incolo, puteti fi contactati de catre cei interesati de serviciile Dvs!

BENEFICIARI: Inregistrati-va, completati profilul, apoi accesati sectiunea Adauga Anunt pentru a adauga un anunt care sa contina serviciul solicitat. Toti prestatorii de servicii care ofera serviciul solicitat de Dvs vor fi notificati, astfel incat anuntul Dvs va fi vizibil pentru toti prestatorii!

COMUNICARE: Odata stabilit contactul, beneficiarii pot comunica cu prestatorii prin telefon, email sau se pot face programari cu ajutorul mesageriei noastre private cu interfata prietenoasa, similara cu serviciul mobil WhatsApp. Se poate face si transfer de fisiere, in cazul in care prestatorul solicita mai multe informatii despre serviciu/lucrarea de efectuat.
Inregistreaza-te